Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Истината за прашките

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Ако не веднъж сте слушали съветите на гинеколозите, че не трябва да прекалявате с носенето на прашки е най-добре да ограничите присъствието им върху интимните си части до минимум. Ако постоянно носите прашки, опасността да развиете гъбични инфекции е много по-голяма, отколкото ако ги редувате с боксерки и бикини.
По-голямата част от прашките са изработени от синтетични материи като найлон и запарват. А както се знае, една влажна и спарена среда е просто идеална за развитието на бактерии. По-лошото е, че прашката може да помогне на инфекцията да се разпространи много бързо, особено ректалната бактерия, която лесно може да попадне във вагината.
Постоянното носене на този тип бельо може да доведе да различни леки възпаления, рани, цистит и дори хемороиди, особено ако личната хигиена не е изрядна. Предотвратяването на подобни неприятни интимни инциденти е в ръцете на редуването на бельото, което ежедневно носите.

И ако все пак не можете да жертвате прашките си и искате да си ги носите постоянно, ще ви дадем няколко съвета, относно правилната им употреба:
1. Никога не носете прашка, когато времето е много горещо или влажно.
2. Избирайте си бельото не само според външния вид, но и според материята, от която е изработено. Памукът е верен приятел на нежните интимни части.
3. Носете прашки, които са точно ваш размер.
4. Не ги носете цял ден. Когато се приберете вкъщи, например, ги сменете с боксерки или бикини.
5. Най-добре за вашето здраве е да не носите бански с прашка. Бактериите на плажа и във водата са в неприкосновена близост до интимните ви части и опасността от инфекция е двойна.

публикувана от

Copyright © 2004-2024 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев