Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Б. Борисов: БСП в лицето на „Нова Зора” направи поредните долни манипулации, този път в Търговище

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

БСП в лицето на „Нова Зора” направи поредните долни манипулации, този път в Търговище – каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод разпространените листовки със снимка на Борисов и Касим Дал.

Според Борисов - това са поредните долни манипулации на БСП в лицето на „Нова Зора”, които за енти пореден път си служат с лъжи, заблуждават хората и си играят с техните страхове. Те явно осъзнават, че ще загубят, че ГЕРБ набира преднина и в области като Търговище, Кърджали и места, където ДПС и БСП се подкрепят взаимно. Това е поредната манипулация на хората, за да могат да дръпнат от гласовете. Не само, че пуснаха клип с брадви, мотики, всякакви страшни неща, за да преливат и оттеглят гласове, а продължават с черния пиар – каза Бойко Борисов.
Вчера пощите на жителите на цялата област Търговище са били залети от „Нова Зора” с листовки, в които пише „новата коалиция” и има снимка на Бойко Борисов с Касим Дал, съобщиха жители. Текстът под снимката е - Бойко Борисов беше на гости на своите приятели в Търговище на 15 юни, сряда. Не е спомената година. На 15 юни 2009 г. Бойко Борисов беше в болница с опериран крак. Освен това на снимката Борисов е видимо по-млад и изглежда по-различен от сега - твърдят симпатизанти на борисовата партия.

публикувана от

Copyright © 2004-2023 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев