Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Най-скъпата сватбена рокля от Виетнам

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Понякога красотата забравя, че има граници. По същия начин модните дизайнери забравят, че техните произведения ще се продават на „някаква” цена. Когато луксът излезе извън контрол, това бързо се разчува далеч извън границите на която и да е държава. Виетнам вече може да се похвали със своята най-скъпа сватбена рокля. Името на роклята е „Бах нгок ксием и”, което на виетнамски означава „роклята със стотици скъпоценни камъни”. Тя е поръчана от виетнамската компания DOJI Gold & Gems и е изложена в търговския център на Рубинения площад в Ханой. Цената на роклята е над 100 хиляди долара. По бялата коприна и сатен могат да се видят 222 диаманта и 100 червени рубина. Едно от украшенията на роклята е цвете, направено от 8 диаманта и 22 рубина, а в сърцето на цветето има рубин във формата на капка, символизиращ любовта.
Моделиерът, изработил роклята, й посветил 40 дни от живота си, а моделът, класиран на второ място на съревнованието Мис Виетнам 2009, ще дефилира с нея.

Нека не забравяме, че през март 2008 DOJI Gold & Gems се превърна в сензация с изработването на сватбен букет на стойност над 100 хиляди долара, по който също имаше стотици скъпоценни камъни.

публикувана от

Copyright © 2004-2023 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев