Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Най-добрите клиники за пластична хирургия по света

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

От ден на ден стереотипите и предразсъдъците, свързани с пластичната хирургия са все по-малко, а списанията и сериалите, разискващи тези въпроси, стават все по-популярни. Организират се екскурзии с цел „подмладяване” – отдих, пластична операция, среща с чужда култура и привлекателни цени. Ако сте обиколили българските клиники по пластична хирургия и търсите нещо по-специално, то тази информация е точно за вас.

Clinica Ivo Pitanguy (Рио де Жанейро, Бразилия): В днешни дни Бразилия е един от световните лидери в сферата на пластичната хирургия. Счита се, че миналата година туристите, които са посетили страната с цел пластична операция, са повече от 50 хиляди. Името на една от причините е хирургът Иво Питанги, вече на 83 години. Той е един от „кралете” сред пластичните хирурзи, а неговата клиника е основана още през 1963г, в квартал с архитектура в колониален стил Тук не се бърза и сигурността и удобството на клиента са на първо място. Сред онези, които са се доверили на Иво Питанги, е Наоми Кембъл. Тук се провеждат и възстановителни процедури с козметика с марката Ivo Pitanguy и въпреки това цените са 50-70% по-ниски от Европа и САЩ.

Hurlingham Clinic & Spa (Лондон, Великобритания): Чудесата на пластичната хирургия не са пропуснали и Лондон. Вездесъщите папараци успяват да заснемат Кайли Миноуг, Лиз Хърли и Мадона при посещенията им на най-реномираната клиника за пластична хирургия в страната. Разбира се, агентите на звездите категорично отричат това – все пак посещението на тази клиника не означава непременно операция, а и в Hurlingham Clinic & Spa не се стремят непременно да накарат звездите да се подложат на такава процедура. Има и много други варианти като лифтинг без операция, ултразвукова липосукция или просто класически спа процедури. Ако все пак се решите на операция, ще ви бъде предложена подготвителна ароматерапия, който ще намали стреса. След интервенцията можете да се отдадете на заслужен отдих в Champneys, най-добрият спа курорт на страната, къзето можете да срещнете например наследниците на фамилията Ротшийлд.

Rodeo Drive Plastic Surgery (Лос Анджелис, САЩ): Тази авангардна клиника на Бевърли Хилс е специализирала в разкрасяването на знаменитости, макар и имената на клиентите да не се разгласяват. Счита се, че всяка втора холивудска знаменитост е идвала тук, като пикът на посещенията е малко преди връчването на наградите „Оскар”.
Не всеки посетител тук прибягва до радикални методи. Дженифър Лопес идва за да се погрижи за веждите си, а Мадона си прави тук кислороден пилинг.
Нормална практика в Калифорния е да се правят малки поправки на носа, очите и устните на децата. Нещо обичайно е обикновени хора да идват да си направят операция тук за да приличат повече на любимите си звезди.

публикувана от

Copyright © 2004-2024 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев