Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Vision S 500 Plug-in HYBRID

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Mercedes-Benz ще напише нова страница не само в модерната си история, но и в тази на луксозните превозвачи, като цяло. На бял свят ще се появи първият „трилитров“ флагман, параметрите на който ще бъдат демонстрирани с помощта на предпроизводствената му версия Vision S 500 Plug-in HYBRID.

Хибридният Mercedes Vision S 500 Plug-in HYBRID e оборудван с хибридна (бензинов двигател- електрически мотор- литиево- йонна батерия) задвижваща система, която, поне според първоначалните резултати, е в състояние да гарантира уникално нисък разход на гориво при запазване на характерните за този автомобил високи нива на лукс, динамика и безопасност на пътя. За да разберем, дали средният разход от 3.2 литра на 100 километра, регистриран с предпроизводствената версия Vision S 500 Plug-in HYBRID, ще се запази и при серийната, ще трябва да изчакаме.

Хибридната задвижваща система не само намалява драстично разхода на гориво на специалната S-class, но е в състояние и да сведе до 0 необходимото негово количество. Това е възможно благодарение на мощната литиево-йонна батерия, която е в състояние да гарантира до 30 километра пробег в електрически режим. Презареждането на акумулатора в домашна обстановка отнема около 4 и половина часа, а чрез система за бързо зареждане, времето намалява до по-малко от 1 час.

Въпреки 3.5 литровия, V-образен, шестцилиндров двигатели, и поради хибридната си задвижваща система, Mercedes-Benz Vision S 500 Plug-in HYBRID отделя в атмосферата минималните 74 грама СО2 на километър. Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 5.5 секунди и да развие максимална скорост на движение от 250 км/ч.

публикувана от

Copyright © 2004-2022 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев