Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Гръмнаха Боби Цанков показно, задържаха Маргините

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Скандалният радиоводещ Боби Цанков бе показно убит след престрелка в центъра на София. Сигнал за инцидента е подаден малко след 12:30 часа, потвърди министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Полицията е арестувала Красимир и Николай Маринови - братята Маргини. Задържан е и Стефан Бонев-Сако.

 

Скандалният радиоводещ Боби Цанков бе показно убит след престрелка в центъра на София. Сигнал за инцидента е подаден малко след 12:30 часа, потвърди министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

При разигралия се екшън са пострадали и двама души, които са откарани в болница и няма опасност за живота им. Цанков е починал на място. Нападателите са били двама мъже, които са избягали.

Работи се по три версии за убийството на Боби Цанков, съобщи градският прокурор Николай Кокинов. На мястото на убийството до този момент са открити 15 гилзи. На четири-пет места в столицата се провеждат разпити на лица, които според прокуратурата, може да имат отношение към убийството.

Полицията е арестувала Красимир и Николай Маринови - братята Маргини. Задържан е и Стефан Бонев-Сако, съобщи още Кокинов. Малкият Маргин е бил задържан от полицията в района на парк-хотел „Москва". Тримата са откарани в ГДБОП за разпити.

Спецакция на полицията и ГДБОП бе проведена последователно в централния офис на застрахователната компания „Бул Инс" в столичния квартал „Лозенец" и в хотелския комплекс „Царско село" в Симеоново. И двата са собственост на братята Маргини. Спецченгетата нахлули в „Бул Инс" към 16.30 ч. и търсели двамата братя за арест. Малко преди акцията обаче от полицията изтекла информация и те били предупредени. Спецчастите напуснали сградата след броени минути. От там се отправили да ги търсят в комплекса „Царско село".

Освен тях се очаква да бъде задържан и Стефан Бонев-Сако, за когото се предполага, че е наследил бизнеса с наркотици на Христофорос Аманатидис-Таки. Самият Сако беше задържан преди месец след твърдения на Боби Цанков, че го е заплашвал.

Вътрешният министър Цветан Цветанов отказа да потвърди, че Сако вече е извикан на разпит в ГДБОП заради днешната стрелба.

публикувана от

Copyright © 2004-2020 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев