Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Футболист на ЦСКА преби манекенка

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Футболистът на ЦСКА Орлин Орлинов преби до неузнаваемост манекенката и репортер в телевизия МСАТ Катрин Вачева. Той е задържан в 6-то РПУ в столицата, но чак след като Катрин получила сътресение на мозъка, счупване на носа и множество охлузвания, информира БТВ.

Драмата се разиграла ввчерта в събота срещу неделя. Двамата се запознали в столично заведение. Като дошло време да си тръгват дамата предложила да го закара до неговия дом, който се намирал в покрайнините на София. След като отказала да “гостува” на футболиста се започнало с обидите и ударите.

Спрях пред тях, но той не ме пусна да си тръгна. Удари ме и ми счупи носа. Крещеше ми "Коя си ти, къде ще ходиш?". Повали ме на земята, удряше ме в корема, в гърба. Станах цялата в кръв. Тегли ме 2 метра по корем до входа му. "Не пищи", ме предупреди, защото щяло да стане по-лошо", разказа пред телевизията пострадалата жена.

В апартамента си Орлинов продължил с побоя. "Целият му паркет в хола беше с моята кръв. Каза ми, че трябвало много бой да ям, защото съм била хубава, а хубавите жени трябвало да бъдат бити".

По думите на Катрин побоят продължил повече от 8 часа. Тя успяла да избяга чак на сутринта.

публикувана от

Copyright © 2004-2024 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев