Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Имаме си нова МИС: 21-годишна брюнетка

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Новата „Мис България 2010" е 21-годишната софиянка Ромина Андонова, съобщиха организаторите на конкурса.

На второ място журито, с председател Жени Калканджиева - Манова, класира 22-годишната пловдивчанка Яна Чинкова, която е водеща на прогнозата за времето по PRO.BG.

В Пловдив отлетя и третата корона на конкурса „Мис България 2010" - при 21-годишната червенокоса хубавица Зорница Стойчева.

Преди да бъде избрана за най-красивата българка, 21-годишната брюнетка стана фаворитка на пластичния хирург на богатите и известните д-р Ангел Енчев, който й връчи престижната награда „Мис Симетрия". Към титлата имаше и ваучер на стойност 5000 лв.

18 красавици от цялата страна дефилираха в три тура вечерта на 23 април в известен софийски хотел. Водещи на церемонията бяха певицата Деси Тенекеджиева и журналистът Драгомир Симеонов.

Благотворителната кампания на конкурса тази година е под мотото „Да запазим планетата, да живеем здравословно".

Печално известният исландски вулкан за малко да провали най-интересното дефиле на участничките - това по бански костюми. Заради проблемите с въздушния трафик, уникалната колекция от бански, поръчана специално за участничките в "Мис България", пристигна в столицата часове преди началото на конкурса.

публикувана от

Copyright © 2004-2024 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев