Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Анн-Джи е новото попълнение в „Нашите момичета - звезди от кориците

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

R&B певицата и европейска шампионка по фитнес Анн-Джи е новото попълнение в започналото от скоро по БТВ реалити „Нашите момичета - звезди от кориците".

Предаването отразява всекидневието на няколко популярни БГ красавици, разкривайки какво се случва зад кулисите, когато те не  са на сцената или зад обективите. Дом, приятели, семейство, места за релакс и разкрасяване, спорове, неволи и мечти, всичко което заобикаля нашите звезди показано по един забавен и развлекателен начин, без цензура, открито и истинско.

 

Ще станем свидетели как фитнесиконата поддържа тялото си въс фитнес залата на "Виктория спа" и тайландки и филипинки я глезят с масаж на четири ръце.

Анн-Джи за първи път покани камерите на бТВ в дома си, на който сама е правила дизайна. Фредката Жи Ти, нейният домашен любимец, разкри любвеобилният си нрав, като не спираше да ближе стопанката си докато тя го преобличаше в различни модни дрешки.  Изпълнителката на хита „Кучка" е готова да зарадва феновете си  с най-новата си песен озаглавена многозначително Waw! ,издават от profile.bg

публикувана от

Copyright © 2004-2022 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев