Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Подготвят базара за мартеници в Търговище

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Традиционният базар на мартеници в Търговище тази година ще бъде организиран от 12 февруари до 2 март. Местата за търговия на открито са: ул. „В. Левски” /тротоарът срещу ОУ „Христо Ботев” и Градската градина/ и бул. „Сюрен” /на тротоара срещу МБАЛ – Търговище/, информират от местната администрация.

Таксата за ползване на терените е в размер на 0.70 лв. на кв.м. на ден. Желаещите място за търговия с мартеници получават указания в Центъра за административно обслужване на Община Търговище.

Зареждането на пунктовете за продажба трябва да става сутрин от 7 до 8 часа. Продажбата – от 8 до 19 часа, а освобождаването на терените – от 19 до 20 часа. Не се допуска наемането на повече от две обособени места от един наемател. Не се допуска продажбата на друг вид стока, освен мартеници. Не се позволява използването на автомобили за товаро-разтоварни работи по ул. „Васил Левски”.

Желаещите да участват в базара получават разрешително, което ще бъде връчено на 11 февруари 2011 г. в зала 74 на Община Търговище от 10 часа.

Управителят на „Общински пазари” ЕООД предоставя на желаещите свободни площи от терените му за стопанисване, като организацията и реда на настаняването, плащането и контрола се осъществява от дружеството.

Източник: Dariknews.bg

публикувана от

Copyright © 2004-2023 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев