Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

В Разград се провете първо офроуд състезание

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Състезател от Русе спечели първото офроуд състезание в Разград.

То бе посветено на Деня на Разград и се проведе вчера на поляна край Виетнамските общежития в града. Обмисляме да го организираме в първия почивен ден след всеки 28 януари - обясни председателят на клуб „Офроуд Мания" Христо Панов.

Най-бързо днес по 1000-метровото трасе премина джипът „Нисан Патрул" турбо дизел на Матей Георгиев от клуб „4х4"-Русе. Времето му бе 3,13 минути, на 21 секунди след него остана Христо Панов от „Офроуд Мания"-Разград със „Сузуки Гранд Витара" бензин, а с още една секунда по-бавно до финала стигна Галин Димитров от Разград със „Сузуки Гранд Витара" дизел.

Първите трима в класирането получиха парични награди от двама от спонсорите „Дженерали" и „Нетуърк", застрахователната компания им подари и застраховка „Живот". От останалите спонсори класираните до десето място получиха аксесоари за джиповете и други предметни награди.

Общо 24 джипа от Разград, Русе, Шумен, Търговище и Попово участваха в надпреварата, провела се на общински терен с разрешение от местната управа. От клуб „Офроуд Мания" се надяват пистата да им бъде предоставена за постоянно ползване, за да тренират на нея и да могат да организиран национални състезания там.

Източник: dariknews.bg

публикувана от

Copyright © 2004-2023 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев