Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Лудогорец Разград афишира грандиозни цели

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Трансферният хит на "Б" група афишира грандиозни цели, който тимът ще гони в следващите няколко години. На специална пресконференция днес президентът на клуба Александър Александров заяви, че ръководството на тима ще се стреми да промени българския футбол с налагането на дългосрочна политика и стратегия. Александров сподели още, че Лудогорец смята да изгради нов стадион, който да отговаря на всички европейски изисквания.

"Целта на Лудогорец вече е ясна - влизане в "А" група и в следствие на това достойно представяне в елита. Но по-важното е, че нашият стремеж е да променим мисленето в българския футбол. Затова вече сме изготвили дългосрочна стратегия, която ще следваме стриктно. Освен в представителния отбор, ръководството на клуба смята да създаде и отлични условия на работа в детско-юношеската школа", заяви Александров.

"Ако нямаме пречки, ще изградим и стадион, който да отговаря на всички европейски изисквания. Това ще се случи през 2012 година. Нашата цел е да ангажираме феновете с отбора и те да приемат футбола като забавление. Само така ще върнем публиката на стадиона", каза шефът на Лудогорец, който добави, че отборът е финансово обезпечен.

"Кирил и Георги Домусчиеви са се погрижили и Лудогорец е напълно обезпечен финансово. Затова на нас ни остава само да работим за доброто на клуба", завърши босът на тима от "Б" група.

Източник: Sportal.bg

публикувана от

Copyright © 2004-2022 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев