Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

24.000 долара за подстрижка

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

Последната новина около султана на Бруней със сигурност е ексцентрична, поне по време на световна финансова криза. Един от най-богатите хора в света просто решил, че се нуждае от подстрижка и заплатил за нея рекордната сума от 24 000 долара. Това със сигурност е една от най-скъпите прически в света, а причината да се раздели с толкова много пари само за една подстрижка е следната.

Фризьорът, който всеки месец изминава разстоянието от Англия до Лондон за да подстриже владетелят на Бруней този път се наложило да лети в специална кабина. Султанът, който се страхува от свински грип пожелал да изолира фризьора си от останалите пътници и му поръчал специална луксозна каюта на борда на самолета.

Фризьорът от Дорчестър подстригва султана на Бруней от 16 години. Всеки месец той пътува до Бруней и това му донася значителни приходи. Иначе в салона му в Дорчестър подобна подстрижка би му струвала едва 30 британски лири. Но султанът, чието имущество се оценява на близо 12 милиарда британски лири изглежда не се свени да си плаща по 24.000 долара за едно подстригване.

публикувана от

Copyright © 2004-2024 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев