Съобщение което ще се слайдва

Новини от Търговище

Новата плеймейтка Дорис пред Гонг: Никога не съм била с футболист!

Търговище, — Wednesday, 30 November -1 - +

„Никога не съм била с футболист!”, такова признание направи носителката на титлата Мис Плеймейт 2010 от снощи Дорис Дилова. Високата плевенчанка запази и нещо в тайна: „Не искам да коментирам и конкретизирам с кои от футболните ни национали се познавам”.

Дорис обаче продължи: „Футболистите са симпатични момчета, поддържат форма, имат хубави тела, като хора не ги познавам добре, предполагам, че са готини и забавни. Но не мога да определя точно какви са, защото никога не съм била с футболист! Не разбирам от футбол и нямам любим играч”.

Гонг не спря до тук, защото по време на подготовката за финала на конкурса, 12-те момичета, които достигнаха до края, се засякоха за известен период в един хотел с националния ни отбор по футбол и баскетболисти. За тези дни ни разказа какво се е случвало в коридорите победителката от Плевен: „За общото ни съжителство се изписаха много глупости. Както те, така и ние бяхме под строг режим. Нормално е, че се засичахме във фоайето преди закуска, обяд и вечеря. Момчетата си бяха отделно, ние си бяхме отделно. Държаха се много строго с нас. Да, поздравявали сме се, защото с някои от тях сме се познавали, но само „Здравей” и „Здрасти”, нищо повече”.

Оказва се, че със спортът обаче Дорис е на „ти”, а не на „вие”, защото както тя ни разказа: „До преди две години се занимавах активно със спорт. Тренирала съм аеробика. Но след като се преместих в София, веднага започнах работа в един офис, ходя и по модни участия, издържам се сама и нямам много време за спорт”.

Във визитката си към конкурса 19-годишната госпожица Дилова казва, че обича да остава насаме със себе си и че мъжът трябва да е силният във връзката. Малко след като овладя емоциите си от успеха Мис Плеймейт 2010, Дорис започна с думите: „Честно казано съм в шок! Безкрайно изненадана и не знам все още какво ми се случва. Безкрайно благодаря на всички хора, които ме подкрепяха. Не съм вярвала, че аз, едно обикновено момиче на 19 години, ще може да стане Мис Плеймейт 2010. Не съм си позволявала да мечтая за това! Може би спечелих с присъствие, излъчване, поведение, интелект. При снимките ни казаха, че Плеймейт не е само момиче, което си показва гърдите и формите. Това е усещане, секси излъчване, маниер, поглед, усмивка, походка, привличане. Трябва да накараш един мъж да желае да разговаря с теб, а не само да спи с теб! Може би съм покрила тези критерии и затова спечелих”.

Източник: Гонг

публикувана от

Copyright © 2004-2024 Targovishte.COM Всички права запазени.

Design & Web Developer: Иван Георгиев